Darah kita sungai hidup kita

Darah kita membawa fungsi penting dalam mengangkut oksigen dan nutrien di seluruh tubuh kita. Bagaimanakah kita memastikan ketahanan jangka panjang darah kita? Jawapannya ialah Snowphyll™Forte yang mengandungi Klorofil Alga Salji & Ekstrak Daun Mulberi dirumuskan oleh Mibelle BioChemistry Switzerland untuk membantu membaiki, membina semula dan menambah darah kita.

The Largest Stem Cell User In Asia 2013, 2014
The Largest Stem Cell User In The World 2015, 2016, 2017

Bahan-bahan Sihat

Fitonutrien

Alga Salji

The Snow Algae grows on harsh environments such as glaciers and snow where it naturally produces valuable stress response molecules. Snow Algae stimulates the production of a longevity gene that promotes cellular defense and energy. Its benefit includes improved skin texture and skin tone.

Ekstrak Daun Mulberi

The Mulberry’s leaf is known for its potent sugar blocking properties that combats diseases like diabetes and cholesterol. It contains an element called 1-Deoxynojirimycin that controls the absorption of glucose and antioxidants that helps to decrease damage caused by free radicals in the body.

Bahan-bahan lain

Wheatgrass

Khasiat wheatgrass:

Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa wheatgrass bertindak sebagai antioksidan kerana mengandungi vitamin A, C, dan E. Antioksidan membalikkan kesan radikal bebas. Sebatian-sebatian yang tidak menentu dalam tubuh badan mempunyai hubungan dengan penuaan dan masalah kesihatan lain, termasuk kanser. Antioksidan membantu melawan penyakit kronik, yang berlaku apabila sistem imun bertindak balas terhadap masalah kesihatan tertentu, seperti arthritis, masalah perut, masalah kulit. Antioksidan mungkin membantu masalah kesihatan mental, seperti kemurungan.

Manfaat yang mengubah hidup

Membina Semula Hemoglobin & Sel Darah Merah

Darah adalah sungai kehidupan & tenaga. Klorofil Alga Salji menyerupai struktur darah dan dapat membantu membina semula dan menambah darah dalam tubuh kita. Ia kaya dengan magnesium yang memberikan kesan penyembuhan alkali kepada tubuh badan. Meningkatkan tubuh badan anda dengan tenaga dan mengurangkan keletihan.

Tenaga dan kecergasan untuk gaya hidup yang sihat!

Detoksifikasi Badan anda

Buang toksin dalam badan anda yang menyebabkan penyakit kronik. Alga Salji mengurangkan ikatan karsinogen daripada daging merah yang dimasak yang merosakkan DNA dan organ lain terutamanya hati. Membersihkan tubuh anda untuk berfungsi dengan lebih baik.

Pembersihan dari dalam untuk kesihatan anda!

Managing Blood Sugar & Weight Loss

The combination of Snow Algae and Mulberry Leaf is known for its caloric restriction and reducing blood sugar spikes. It will suppress your craving for food and prevents fat from depositing in your body.

Goodbye diabetes and heart disease!

Menguruskan Gula Dalam Darah & Penurunan Berat Badan

Gabungan Alga Salji dan Daun Mulberri dikenali dengan fungsi sekatan kalori dan mengurangkan keinginan gula dalam darah mendadak. Ia akan menahan keinginan anda untuk makan dan mencegah lemak daripada masuk ke dalam badan anda.

Selamat tinggal kencing manis dan penyakit jantung!

Menghilangkan Nafas Berbau

Bakteria mulut yang tinggal di dalam mulut seseorang menyebabkan nafas berbau. Snowphyll™Forte bertindak sebagai pewangi yang menghilangkan bau busuk dan mengurangkan bau kencing yang kuat, luka dan kotoran yang dijangkiti. Tiada lagi bau busuk dan berbau segar sepanjang hari.

Sentiasa berbau segar!

Melawan Jangkitan

Snowphyll™Forte dirumus khas dengan sebatian antioksidan & anti-radang Vitamin A, C & E yang membantu mengurangkan keradangan, membunuh bakteria dan kuman berbahaya.

Pelindung semulajadi terhadap penyakit!